رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عربستان: مذاکره با ایران دوستانه است اما پیشرفتی نداشته!

  • کد خبر: ۸۵۹۰۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۶
عربستان: مذاکره با ایران دوستانه است اما پیشرفتی نداشته!
فیصل بن فرحان وزیر امورخارجه عربستان شنبه شب گفت: مذاکرات با ایران دوستانه است، اما پیشرفت زیادی نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بن فرحان این سخنان را در رم و در حاشیه نشست گروه ۲۰ اعلام کرده است. نشست دو روزه گروه ۲۰ در رم ایتالیا ظهر امروز به وقت محلی آغاز به کار کرد.

رهبران ۲۰ قدرت اقتصادی برتر جهان در شهر «رُم» پایتخت ایتالیا گردهم آمده‌اند تا درباره تغییرات آب و هوایی و همه‌گیری کرونا به عنوان دو بحران مهم در کنار سایر تحولات بین‌المللی چاره‌اندیشی و تبادل نظر کنند.

وی در واکنش به تحولات لبنان نیز مدعی شد که کشورش هیچ نظری ندارد که دولت جدید لبنان باید بماند یا برود.

وزیر امورخارجه عربستان بدون اشاره به فشاری که ریاض به لبنان وارد کرده است، ادعا کرد: ریشه بحران با لبنان به سلطه حزب الله باز می‌گردد.

ادعای بن فرحان همزمان با آن روی می دهد که عربستان به همراه برخی کشورهای عربی دیگر از جمله امارات، کویت و بحرین سفرهای خود را از بیروت فراخوانده و از سفرای لبنان در کشورهایشان خواسته‌اند، خاکشان را ترک کنند.

سخنان وزیر امورخارجه عربستان درحالی بیان می‌شود که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ۱۶ مهرماه اعلام کرد که مذاکرات تهران و ریاض در مسیر درست خود قرار دارد و نیازمند گفت‌وگوهای بیشتری هستیم.

وی با بیان اینکه ایران قطع کننده روابط دیپلماتیک با عربستان نبود گفت: چند سال  پیش این تصمیم از سوی عربستان سعودی اتخاذ شد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران از استمرار گفتگوها و نتایج عملی که به نفع دو طرف و منطقه باشد استقبال می‌کند، مذاکرات موجود میان دو کشور را سازنده توصیف کرد و گفت: امیدواریم دوطرف به نتایج خوبی  در این زمینه دست پیدا کنند. ایران و عربستان دو کشور مهم در منطقه هستند. نقش دو کشور در کمک به امنیت پایدار، توسعه و رشد منطقه مهم است.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به نقش سازنده خود در منطقه ادامه می‌دهد و گفت و گو و همکارهای منطقه ای را رمز مهمی برای کمک به پیشرفت منطقه می‌داند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->